Retailglasbeheer2
Glaszeker®
voor retail

Geen verzekering, geen premie,
wel grip op glasmanagement. 

Onze meldkamer is 24/7 bereikbaar
Volledig maatwerk en flexibele facturatie
Landelijke Dekking, Uniforme Kwaliteit
 Schadeanalyse en Preventieadvies
Kapot glas ruit

Naadloze glasoplossingen voor de retailsector 

In de dynamische wereld van retail is Glaszeker® Retail uw totaal oplossing voor efficiënt en betrouwbaar glasherstel. Ons full-service concept is speciaal ontworpen om aan de unieke behoeften van winkeliers en retailbedrijven te voldoen. Met onze online managementtools heeft u altijd duidelijk zicht op uw glasbeheer. We bieden totale ontzorging, van implementatie tot klanttevredenheidsonderzoeken en diepgaande schadeanalyses. Onze periodieke rapportages geven inzicht in trends en helpen bij het voorkomen van toekomstige schades. Plus, met onze ISO9001-certificering, bent u verzekerd van de hoogste standaarden in service en kwaliteit.

118xlx0o6 (1)

Shutterstock 327198452
Shutterstock 2117622839

Kostenbesparende en transparante financiële aanpak 

Voor de kostenbewuste retailer biedt Glaszeker® Retail een transparante en eerlijke financiële structuur. Vermijd de traditionele verzekeringspremies en betaal alleen voor de schades die zich daadwerkelijk voordoen. Met onze scherpe tarieven en all-in prijzen voor zelfs lekke ruiten, bieden we financiële duidelijkheid en verminderen we de behoefte aan kostbare noodvoorzieningen. Onze aanpak zorgt ervoor dat u meer van uw budget kunt besteden aan wat echt telt - het laten groeien van uw bedrijf.

Shutterstock 430801219

Gestroomlijnde administratieve en operationele ondersteuning 

Wij zorgen voor een vlotte administratieve afhandeling met ons lekslagprotocol en een duidelijke regresregeling, plus overzichtelijke maandelijkse financiële rapportages en facturatie op maat. Operationeel staan we altijd voor u klaar met onze 24/7 bereikbare meldkamer. Of het nu gaat om het schilderen van glaslatten, de coördinatie van belettering op winkelruiten, of het naleven van ARBO-normen, ons landelijk dekkend netwerk zorgt voor uniforme en hoogwaardige service waarop u kunt vertrouwen.

Dashboard glastotaal beheer

Ontdek ons klantportal

Ontdek het gemak en de efficiëntie van ons exclusieve klantportal, ontworpen om u volledige controle en transparantie over uw glasmanagement te bieden. Met functies zoals een real-time dashboard, uitgebreide rapportages, en een gebruiksvriendelijke interface, stelt ons portal u in staat om snel inzicht te krijgen in alle aspecten van uw glasherstelwerkzaamheden. Of u nu de voortgang van reparaties wilt monitoren, de tevredenheid van bewoners wilt evalueren, of toegang wilt tot cruciale documentatie, ons klantportal maakt het eenvoudiger dan ooit. Maak het beheer van uw glasbehoeften moeiteloos met Glastotaal Beheer's Glaszeker®.

Ook deze klanten maken gebruik van Glaszeker®

Jumbo Logo
1282 1000x670
Logo gemeente amsterdam
Gemeente breda logo 5 1
Download (1)
Logo (14)
Dirk
Logo transparant
640px Gulf Oil logo.svg
641875e5019ad48798b11912 Gemeente tilburg
logo-header