glasherstel glastotaal beheer
Over
Glastotaal Beheer

Revolutionair Facilitair Glasherstel

Innovatie, Duurzaamheid en Klantgerichtheid - Uw Partner in Glasoplossingen

Verfrissende & efficiënt
Bij Glastotaal Beheer, een trots onderdeel van Delta Facility Management, transformeren we de manier waarop facilitair glasherstel wordt aangepakt met ons innovatieve merk Glaszeker®. In een wereld waar traditionele oplossingen zoals glasverzekeringen en directe afspraken met glasherstellers vaak niet volstaan, biedt Glastotaal Beheer een verfrissende en efficiënte alternatieve benadering.

Ontzorgen & schadelast verminderen
Wij geloven sterk dat onze facilitaire aanpak van glasherstel naadloos aansluit bij de hedendaagse eisen en wensen van de markt. Onze Glaszeker® producten, speciaal ontworpen voor woningcorporaties, gemeenten, retailketens en vastgoedbeheerders, zijn het toonbeeld van deze filosofie. We gaan echter verder dan alleen deze sectoren; voor elke vraag uit de markt vinden wij een passende oplossing. Ons doel is eenvoudig: alle zorgen rondom glasschades wegnemen en de schadelast significant verminderen.

De hoogste kwaliteit
Glastotaal Beheer is een moderne, toekomstgerichte organisatie. Wij streven naar het leveren van de beste diensten en oplossingen, met de hoogste kwaliteit voor onze klanten. 

Energiezuining en duurzaam ondernemen
We zijn ons diep bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. In samenwerking met onze opdrachtgevers en partners streven we ernaar om onze materialen en producten zo energiezuinig en duurzaam mogelijk te laten produceren of te recyclen. Met onze Glaszeker® totaaloplossingen nemen we een vooraanstaande positie in op het gebied van facilitair glasherstel. We onderscheiden ons door onze totale ontzorging, voortdurende efficiëntieverbetering, uitgebreide marktkennis, technische expertise en advisering, en onze focus op kostenbeheersing.

Bij Glastotaal Beheer zetten we ons volledig in om niet alleen aan de behoeften van vandaag te voldoen, maar ook om de toekomst van facilitair glasherstel vorm te geven.