Shutterstock 2242060569
Glaszeker®
voor vastgoed

Geen verzekering, geen premie,
wel grip op glasmanagement. 

Onze meldkamer is 24/7 bereikbaar
Volledig maatwerk en flexibele facturatie
Landelijke Dekking, Uniforme Kwaliteit
 Schadeanalyse en Preventieadvies
glasbeheer voor vastgoed

Glaszeker® vastgoed: efficiënt beheer voor uw eigendommen 

Glaszeker® Vastgoed is dé oplossing voor vastgoedbeheerders die streven naar optimaal beheer van hun glasfaciliteiten. Met onze online managementtools heeft u altijd en overal inzicht in uw glasbeheer. Wij bieden een full-service concept dat alles omvat: van implementatie tot klanttevredenheidsonderzoeken en grondige schadeanalyses. Door regelmatig schadeverloop te rapporteren en jaarlijkse benchmarkrapportages te leveren, helpen we u bij het optimaliseren van uw vastgoedbeheer. Onze ISO9001-certificering garandeert dat u altijd kunt vertrouwen op onze kwaliteit en expertise.

118xlx0o6 (1)

Kapot glas ruit
financieel glasherstel

Kostenbewust en transparant: financiële voordelen met Glaszeker® Vastgoed 

Bij Glaszeker® Vastgoed begrijpen we dat kostenbeheersing essentieel is in de vastgoedsector. Daarom betaalt u bij ons alleen voor werkelijke schades, wat onnodige verzekeringspremies en assurantiebelastingen overbodig maakt. Profiteer van onze scherpe tarieven en all-in prijzen voor lekke ruiten, terwijl onze directe herstelaanpak de behoefte aan kostbare noodvoorzieningen vermindert. Dit alles resulteert in duidelijke en beheersbare kosten voor uw vastgoedportfolio.

glasbeheer voor woningcorporaties

Toegewijd aan kwaliteit en service in elke fase 

Voor elke vastgoedbeheerder is betrouwbaarheid essentieel. Daarom staat Glaszeker® Vastgoed 24/7 voor u klaar met onze altijd bereikbare meldkamer. Wij hanteren een lekslagprotocol met garantie- en verhaalrecht en bieden duidelijke administratieve processen met maandelijkse overzichten en facturatie op maat. Operationeel streven we naar uitmuntendheid: van het schilderen van glaslatten tot het naleven van ARBO-normen, en van kwaliteitsinspecties tot het onderhouden van contacten met politie- en bewakingsdiensten. Ons landelijk dekkend netwerk zorgt voor uniforme service van de hoogste kwaliteit, afgestemd op uw specifieke behoeften in het vastgoedbeheer.

Dashboard glastotaal beheer

Ontdek ons klantportal

Ontdek het gemak en de efficiëntie van ons exclusieve klantportal, ontworpen om u volledige controle en transparantie over uw glasmanagement te bieden. Met functies zoals een real-time dashboard, uitgebreide rapportages, en een gebruiksvriendelijke interface, stelt ons portal u in staat om snel inzicht te krijgen in alle aspecten van uw glasherstelwerkzaamheden. Of u nu de voortgang van reparaties wilt monitoren, de tevredenheid van bewoners wilt evalueren, of toegang wilt tot cruciale documentatie, ons klantportal maakt het eenvoudiger dan ooit. Maak het beheer van uw glasbehoeften moeiteloos met Glastotaal Beheer's Glaszeker®.

Ook deze klanten maken gebruik van Glaszeker®

Jumbo Logo
1282 1000x670
Logo gemeente amsterdam
Gemeente breda logo 5 1
Download (1)
Logo (14)
Dirk
Logo transparant
640px Gulf Oil logo.svg
641875e5019ad48798b11912 Gemeente tilburg
logo-header