Dashboard glastotaal beheer

Ontdek ons klantportal: uw venster op efficiënt glasbeheer

Bij Glastotaal Beheer begrijpen we het belang van transparantie en efficiëntie in het beheer van uw glasbehoeften. Daarom introduceren we met trots ons klantportal - een geavanceerd online platform ontworpen om onze gebruikers een volledig overzicht en controle over hun glasmanagement te geven.

financieel glasherstel

Een dashboard dat spreekt

Het hart van ons klantportal is een dynamisch dashboard, ontworpen om u direct inzicht te geven in de essentiële aspecten van uw glasbeheer. Met een paar klikken kunt u het aantal gemaakte meldingen zien, de gemiddelde doorlooptijd van reparaties begrijpen, en de tevredenheidsscores van bewoners bekijken. Het dashboard maakt ook een jaarlijkse vergelijking van het aantal schades mogelijk en toont het aantal uitgevoerde inspecties, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang en efficiëntie van onze diensten.

Shutterstock 327198452
Schermafbeelding 2024 02 19 om 17.28.44

Inzichtelijke rapportages en documenten

Naast het overzichtelijke dashboard biedt het portal toegang tot een breed scala aan o.a. managementrapportages, inspectierapporten, klanttevredenheidsonderzoeken en preventierapportages. Elk document met betrekking tot uw samenwerking met Glastotaal Beheer is eenvoudig te vinden en te raadplegen binnen het portal. Dit zorgt ervoor dat alle relevante informatie over uw glasmanagement slechts een klik verwijderd is.

Uw partner in glasbeheer

Het klantportal van Glastotaal Beheer is meer dan een tool; het is een verlengstuk van onze toewijding aan uitmuntende service en klanttevredenheid. Het stelt ons in staat om samen met u te werken aan een transparanter, efficiënter en effectiever glasbeheer. Ontdek vandaag nog hoe ons klantportal uw organisatie kan transformeren en u kan helpen het overzicht te behouden in alle aspecten van uw glasbeheer.