glastotaal beheer gemeenten
Glaszeker®
voor gemeenten

Geen verzekering, geen premie,
wel grip op glasmanagement. 

Onze meldkamer is 24/7 bereikbaar
Volledig maatwerk en flexibele facturatie
Landelijke Dekking, Uniforme Kwaliteit
 Schadeanalyse en Preventieadvies
glasherstel voor gemeenten

Efficiënte Glasmanagement Oplossingen voor Gemeenten 

Wij kennen en begrijpen de unieke uitdagingen waar gemeenten voor staan bij het beheren van glasherstel. Ons full-service concept is ontworpen om u volledig te ontzorgen. Met onze online managementinformatie houdt u eenvoudig zicht op alle processen. We bieden een gedegen implementatieplan en zorgen voor continue feedback via klanttevredenheidsonderzoeken en uitgebreide schadeanalyses. Onze regelmatige rapportages bieden helder inzicht in schadeverloop, waardoor u altijd op de hoogte blijft van de situatie. Bovendien is ons werk ISO9001 gecertificeerd, wat onze toewijding aan kwaliteit onderstreept.

118xlx0o6 (1)

Kapot glas ruit
financieel glasherstel

Alleen betalen bij daadwerkelijke schade

In deze tijden van budgetbewustzijn biedt Glaszeker® voor Gemeenten een kosteneffectieve oplossing voor glasherstel. U betaalt alleen voor daadwerkelijke schade, waardoor onnodige verzekeringspremies en assurantiebelastingen verleden tijd zijn. Met onze scherpe tarieven en all-in prijzen voor zelfs lekke ruiten, krijgt u financiële duidelijkheid en controle. Ons directe herstelbeleid vermindert de behoefte aan kostbare noodvoorzieningen, wat bijdraagt aan verdere besparingen.

glasherstel glastotaal beheer

Betrouwbare service, uw tevredenheid voorop

Kiezen voor Glaszeker® Gemeenten betekent kiezen voor een betrouwbare partner in glasherstel. Wij begrijpen dat elk detail telt. Vanaf de start werken we nauw met u samen om alles naadloos te laten verlopen. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en snelle oplossingen te bieden. We gaan verder dan alleen herstel; we voeren standaard kwaliteitsinspecties uit en zetten ons in voor uw volledige tevredenheid. Bij ons is goede service geen belofte, maar een standaard.

Dashboard glastotaal beheer

Ontdek ons klantportal

Ontdek het gemak en de efficiëntie van ons exclusieve klantportal, ontworpen om u volledige controle en transparantie over uw glasmanagement te bieden. Met functies zoals een real-time dashboard, uitgebreide rapportages, en een gebruiksvriendelijke interface, stelt ons portal u in staat om snel inzicht te krijgen in alle aspecten van uw glasherstelwerkzaamheden. Of u nu de voortgang van reparaties wilt monitoren, de tevredenheid van bewoners wilt evalueren, of toegang wilt tot cruciale documentatie, ons klantportal maakt het eenvoudiger dan ooit. Maak het beheer van uw glasbehoeften moeiteloos met Glastotaal Beheer's Glaszeker®.

Ook deze klanten maken gebruik van Glaszeker®

Jumbo Logo
1282 1000x670
Logo gemeente amsterdam
Gemeente breda logo 5 1
Download (1)
Logo (14)
Dirk
Logo transparant
640px Gulf Oil logo.svg
641875e5019ad48798b11912 Gemeente tilburg
logo-header