Banner glastotaal
Meest gestelde vragen & antwoorden
// Wat is het verschil tussen Glaszeker® en traditionele glasverzekeringen?

Glaszeker® biedt een uniek serviceconcept waarbij u alleen betaalt voor daadwerkelijke schade. In tegenstelling tot traditionele glasverzekeringen, waarbij u premies betaalt ongeacht of u schade heeft of niet, zorgt Glaszeker® voor directe kostenbesparingen en transparantie in uw uitgaven.

// Hoe garandeert Glaszeker® de kwaliteit van het herstelwerk?

Onze kwaliteitsgarantie is gebaseerd op onze ISO9001-certificering en ons team van ervaren professionals. We voeren ook regelmatige kwaliteitsinspecties uit op een aanzienlijk deel van ons herstelwerk om te zorgen dat alles voldoet aan onze hoge standaarden.

// Wat te doen als er glasschade is?

Bel gratis 0800-4527234.

 // Kan ik 0800-4527234 dag en nacht bereiken?

Ja, de meldkamer van Glastotaal Beheer is 24 uur per dag / 365 dagen per jaar te bereiken.

// Wie krijg ik aan de lijn?

U krijgt altijd één van de medewerkers van de meldkamer van Glastotaal Beheer aan de lijn.

// Wat doet de medewerker meldkamer met de melding?

De medewerker van de meldkamer behandelt de melding en verwerkt, aan de hand van een paar korte vragen, uw melding snel in het schadesysteem. De medewerker van de meldkamer draagt ook zorg voor administratieve werkzaamheden en onderhoudt rechtstreeks contact met de glaszetter. Omdat de meest relevante gegevens telefonisch besproken zijn kan de glaszetter direct op de juiste wijze in actie komen en snel naar u toe komen.

// Welke responstijd mag ik verwachten van het glasschadeherstelbedrijf?

In samenspraak met u wordt er een voor u zo gunstig mogelijke afspraak voor het herstel ingepland. In urgentiegevallen (gevaar voor mens en dier en/of vervolgschade) mag u erop rekenen dat de glashersteller binnen één uur ter plaatse is en met de herstelwerkzaamheden start.

Indien mogelijk wordt het glas direct vervangen door eenzelfde soort ruit. Mocht de ruit niet direct te vervangen zijn dan zal er een noodvoorziening worden geplakt. De juiste ruit wordt later, maar altijd binnen 15 werkdagen, geplaatst. Wij stellen het op prijs als er iemand, na telefonisch contact te hebben gehad met de glaszetter, aanwezig is op de locatie om de glaszetter te wijzen waar de reparatie uitgevoerd moet worden.

// Biedt Glaszeker® ook preventieve diensten aan?

Ja, we bieden schadeanalyses en preventierapportages als onderdeel van ons servicepakket. Dit helpt om potentiële problemen vroegtijdig te identificeren en te voorkomen.

// Hoeveel goedkoper is jullie product ten opzichte van een glasverzekering?

Gemiddeld is ons product 27% goedkoper dan een traditionele glasverzekering. 

// Zijn er verborgen kosten verbonden aan de diensten van Glaszeker®? 

Nee, bij Glaszeker® zijn we toegewijd aan volledige transparantie. Er zijn geen verborgen kosten. U betaalt alleen voor de werkelijke schade en de tarieven zijn vooraf duidelijk gecommuniceerd.

// Hoe gaat de financiële afwikkeling?

Nadat de ruit naar uw tevredenheid is vervangen tekent u bij de glaszetter een werkbon af. U hoeft niet ter plaatse af te rekenen. Dit wordt achteraf met de woning- of gebouweigenaar geregeld.

// Betaal ik bij Glastotaal Beheer ook assurantiebelasting?

U betaalt geen assurantiebelasting want wij zijn geen verzekeraar.

// Wat is facilitair glasherstel precies?

Het faciliteren van glasherstel houdt allereerst in het vakkundig vervangen van uw kapotte ruit waarbij vooral ook het managen van het schadebeeld van uw glasportefeuille een prominente rol speelt.

// Hoe is het schilderen van glaslatten geregeld?

Hiervoor heeft Glastotaal Beheer een afschilderprotocol ontwikkelt waarin geregistreerd en gepland wordt wanneer nieuw geplaatste glaslatten geschilderd worden.

// Kan ik gebruik blijven maken van mijn huidige glaszetter?

U kunt eventueel gebruik blijven maken van uw huidige glaszetter.

// Wat houden de preventierapportages in?

Hierin worden preventieve maatregelen voorgesteld die er toe moeten leiden dat de schadelast omlaag gaat.

// Wat is een lekslag protocol?

Wanneer één van uw isolatieruiten lek raakt binnen de garantietermijn dan neemt Glastotaal Beheer op zich om u schadeloos te stellen door de betreffende fabrikant hiervan op de hoogte te brengen. Dit geldt ook voor die ruiten die niet door Glastotaal Beheer zijn geplaatst.

// Wat houdt het implementatieplan in wanneer ik over ga op de dienstverlening van Glastotaal Beheer?

Het implementatieplan is hét middel gebleken om de overgang van uw organisatie naar de dienstverlening van Glastotaal Beheer soepel te laten verlopen.