Glaszeker® woningbouw
Glaszeker® woningbouw voor woningcorporaties

Geen verzekering, geen premie,
wel grip op glasmanagement. 

Onze meldkamer is 24/7 bereikbaar
Volledig maatwerk en flexibele facturatie
Landelijke Dekking, Uniforme Kwaliteit
 Schadeanalyse en Preventieadvies
glasbeheer voor woningcorporaties

Innovatief glasbeheer voor woningcorporaties

Met Glaszeker® Woningbouw krijgt u de controle over uw glasmanagement stevig in handen. Wij maken de traditionele verzekering van glasschades volledig overbodig. Betaal alleen voor daadwerkelijke schades en profiteer van onze uitgebreide online managementinformatie. Ons full-service concept biedt totale ontzorging voor glasherstel. We leveren niet alleen implementatieplannen en klanttevredenheidsonderzoeken, maar ook diepgaande schadeanalyses en preventierapportages. Onze regelmatige kwartaal- en jaarlijkse benchmarkrapportages houden u voortdurend op de hoogte, terwijl onze ISO9001-certificering topkwaliteit en betrouwbaarheid garandeert."

118xlx0o6 (1)

Shutterstock 327198452
financieel glasherstel

Financieel overzichtelijk en transparant

"Glaszeker® Woningbouw staat voor een transparante en overzichtelijke financiële aanpak. Bij ons geen verborgen kosten; met een gratis schadenummer en duidelijke tarieven weet u altijd waar u aan toe bent. U betaalt enkel voor de schade die er daadwerkelijk is, vrij van onverwachte premies of belastingen. Zelfs voor de herstelkosten van lekke ruiten hanteren we een heldere all-in prijs. Dit betekent dat u niet alleen bespaart, maar ook altijd duidelijkheid heeft over uw uitgaven."

glasherstel glastotaal beheer

Betrouwbare service, uw tevredenheid voorop

"Kiezen voor Glaszeker® Woningbouw betekent kiezen voor een betrouwbare partner in glasherstel. Wij begrijpen dat elk detail telt. Vanaf de start werken we nauw met u samen om alles naadloos te laten verlopen. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en snelle oplossingen te bieden. We gaan verder dan alleen herstel; we voeren standaard kwaliteitsinspecties uit en zetten ons in voor uw volledige tevredenheid. Bij ons is goede service geen belofte, maar een standaard."

Dashboard glastotaal beheer

Ontdek ons klantportal

Ontdek het gemak en de efficiëntie van ons exclusieve klantportal, ontworpen om u volledige controle en transparantie over uw glasmanagement te bieden. Met functies zoals een real-time dashboard, uitgebreide rapportages, en een gebruiksvriendelijke interface, stelt ons portal u in staat om snel inzicht te krijgen in alle aspecten van uw glasherstelwerkzaamheden. Of u nu de voortgang van reparaties wilt monitoren, de tevredenheid van bewoners wilt evalueren, of toegang wilt tot cruciale documentatie, ons klantportal maakt het eenvoudiger dan ooit. Maak het beheer van uw glasbehoeften moeiteloos met Glastotaal Beheer's Glaszeker®.

Ook deze klanten maken gebruik van Glaszeker®

Jumbo Logo
1282 1000x670
Logo gemeente amsterdam
Gemeente breda logo 5 1
Download (1)
Logo (14)
Dirk
Logo transparant
640px Gulf Oil logo.svg
641875e5019ad48798b11912 Gemeente tilburg
logo-header