Glasverzekering opzeggen2

Uw glasverzekering opzeggen, handen vrij

We zitten in het laatste kwartaal van het jaar: een perfect moment om uw traditionele...

We zitten in het laatste kwartaal van het jaar: een perfect moment om uw traditionele glasverzekering op te zeggen! Tijd voor het afschaffen van vervelende voorschotpremies, hoge na-verrekeningen, eigen risico’s en de assurantiebelasting. Start het nieuwe jaar goed met een flinke kostenverlaging, meer service, meer rapportages en een proactieve benadering van de glasherstelportefeuille.

Bewoners van sociale huurwoningen hebben het al zwaar genoeg met de diverse prijsstijgingen. Een lagere bijdrage in het glasfonds is dan zeer welkom! Zeg daarom in ieder geval uw glasverzekering pro forma op, zodat u uw handen vrij heeft om te vergelijken en de juiste beslissing kan maken.

Wij zien uw aanvraag graag binnenkomen. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte retour. Zo kunt u zelf beslissen of u bij uw huidige verzekeraar blijft of dat u naar een service verlenend product overstapt. Wat u ook kiest: zorg dat u niet nog een jaar noodgedwongen door moet gaan, omdat u vergeten bent pro forma op te zeggen!

Dat vinden we heel spijtig. Voor de huurders die daardoor te veel blijven betalen. En voor de eigen vastgoedmanager die daardoor niet de benodigde managementrapportages krijgt. Bovenal vinden we het zonde. Die overstapangst hoeft er namelijk niet te zijn!Glastotaal Beheer heeft eigen implementatieplan. Hiermee nemen we al het werk uit uw handen. De totale ontzorging van glasherstel begint dus al bij de implementatie. We zorgen ervoor dat binnen één week alles is ingeregeld en alle belanghebbenden zijn geïnformeerd. Angst om over te stappen naar een goedkopere en betere dienstverlening is dus onnodig. Er is geen reden meer om de overstap uit te stellen. Huurders verdienen immers de beste prijs en excellente dienstverlening.