Schermafbeelding 2024 02 21 115853

Implementatieplan Glastotaal Beheer neemt angst om over te stappen weg

Het is een bekend fenomeen. Opzien tegen de weerstand en de onzekerheid die een verandering...

Het is een bekend fenomeen. Opzien tegen de weerstand en de onzekerheid die een verandering van leverancier met zich mee brengt. Ook al is men na een professioneel  inkooptraject ervan overtuigd dat de potentiële nieuwe leverancier veel goedkoper is, meer toegevoegde waarde heeft, bij navraag prima referenties heeft en zeer betrouwbaar is en, zeker niet onbelangrijk, in de volle breedte direct en indirect grote voordelen oplevert voor de eindgebruikers.

Glastotaal Beheer heeft om de overgang geruisloos te laten verlopen een gedegen en veelvuldig bewezen aanpak ontwikkelt, waarbij er gebruik gemaakt wordt van een draaiboek dat er voor zorgt dat u als klant met een gerust hart kunt overstappen. Wel zo fijn. 

Dat vinden we heel spijtig. Voor de huurders die daardoor te veel blijven betalen. En voor de eigen vastgoedmanager die daardoor niet de benodigde managementrapportages krijgt. Bovenal vinden we het zonde. Die overstapangst hoeft er namelijk niet te zijn!Glastotaal Beheer heeft eigen implementatieplan. Hiermee nemen we al het werk uit uw handen. De totale ontzorging van glasherstel begint dus al bij de implementatie. We zorgen ervoor dat binnen één week alles is ingeregeld en alle belanghebbenden zijn geïnformeerd. Angst om over te stappen naar een goedkopere en betere dienstverlening is dus onnodig. Er is geen reden meer om de overstap uit te stellen. Huurders verdienen immers de beste prijs en excellente dienstverlening.