Glasschades verzekeren door woni

Glasschades verzekeren door woningcorporaties is zonde voor huurder.

Nog veel te vaak blijkt de 'inkoop' van glasschadeherstel door de afdeling financiën geregeld te...

Nog veel te vaak blijkt de 'inkoop' van glasschadeherstel door de afdeling financiën geregeld te worden, die samen met de brandvaria- en opstalverzekering ook gelijk 'even' de glaspolis meenemen.

Onbegrijpelijk natuurlijk, want het herstellen van een glasschade is een echt serviceproduct en geen verzekeringsproduct. Daarbij mag getwijfeld worden of op die manier het glasherstel wel professioneel ingekocht is. Denk bijvoorbeeld aan het inkopen op basis van BVP / Prestatie.

Wij worden graag afgerekend op ons presteren, aangezien wij wel proactief omgaan met uw glasportefeuille en het verlagen van uw schadelast, wat uiteindelijk een bijdrage kan leveren aan de betaalbaarheid van de woning van de klant; de huurder. Voor hen geldt meestal: elke euro minder betalen is er één.

Uit analyses blijkt dat er met de inkoop van glasschades genoeg aan de strijkstok van de verzekeraars blijft hangen. Deze verzekeringswinsten worden verdiend over de ruggen van de huurders en die hebben nu juist een goede kostprijs het hardst nodig. Door niet meer te kiezen voor de schijnoplossing en schijnzekerheid van een  glaspolis én door dit professioneel in te kopen bij Glastotaal Beheer kan het voordeel  voor huurders zelfs oplopen tot wel 25%!