Bazalt wonen

Fusie Woonservice Meander en Woonlinie: Bazalt Wonen

Woonservice Meander en Woonlinie zijn samengegaan als één krachtige woningcorporatie: Bazalt Wonen. Door de fusie...

Woonservice Meander en Woonlinie zijn samengegaan als één krachtige woningcorporatie: Bazalt Wonen. Door de fusie is er een solide en prominente wooncorporatie ontstaan met een woningaanbod van bijna 7.000 woningen in het rivierrijke gebied tussen de gemeenten Zaltbommel en Altena. 

De nieuwe naam is gekozen met een reden. Basalt is een gesteente dat veel wordt toegepast als dijkbekleding. Dit gesteente zorgt voor een stevig fundament, zodat men op het ‘droge’ kan wonen. Met een kleine letterspeling van een “Z” in plaats van een “S” wordt de regio benadrukt waarin de organisatie actief is, namelijk onder meer in Zaltbommel.

Bazalt Wonen heeft haar vertrouwen uitgesproken in Glastotaal Beheer. Men is ervan overtuigd dat Glastotaal Beheer de beste dienstverlening kan bieden aan haar huurders, namelijk goed onderhouden huurwoningen en binnen een uur ter plaatse zijn voor glasherstel. Ook is Bazalt Wonen via het klantportal van Glastotaal Beheer dagelijks op de hoogte van waar schades zijn ontstaan en hersteld. Het klantportal gaat daarbij een aantal stappen verder, omdat Bazalt Wonen ook diverse overzichtelijke managementrapportages krijgt en onder andere haar eigen schadeverloop kan vergelijken met het schadeverloop bij andere wooncorporaties.

Dat vinden we heel spijtig. Voor de huurders die daardoor te veel blijven betalen. En voor de eigen vastgoedmanager die daardoor niet de benodigde managementrapportages krijgt. Bovenal vinden we het zonde. Die overstapangst hoeft er namelijk niet te zijn!Glastotaal Beheer heeft eigen implementatieplan. Hiermee nemen we al het werk uit uw handen. De totale ontzorging van glasherstel begint dus al bij de implementatie. We zorgen ervoor dat binnen één week alles is ingeregeld en alle belanghebbenden zijn geïnformeerd. Angst om over te stappen naar een goedkopere en betere dienstverlening is dus onnodig. Er is geen reden meer om de overstap uit te stellen. Huurders verdienen immers de beste prijs en excellente dienstverlening.