Glastotaal Beheer is onderdeel van Delta Facility Management en biedt onder de merknaam Glaszeker® de totaaloplossing op het gebied van facilitair glasherstel. Dit in tegenstelling tot traditionele oplossingen, zoals het verzekeren van glasschades en het direct zaken doen met een glashersteller. 

Glastotaal Beheer is van mening dat het op facilitaire wijze uitvoeren van glasherstel beter aansluit bij de huidige wensen en eisen van de markt. Onze Glaszeker® producten zijn gericht op woningcorporaties, gemeenten, retailketens en vastgoedbeheerders. Naast deze specifieke producten bieden wij voor elk vraagstuk vanuit de markt een passende oplossing. Daarbij staat centraal dat we op het gebied van glasschades alle zorgen uit handen nemen en de schadelast omlaag brengen. Glastotaal Beheer past helemaal in deze tijd. Wij leveren de beste diensten, oplossingen en de hoogste kwaliteit voor de klant. Met onze nieuwe aanpak en de daarbij behorende argumenten overtuigen wij steeds meer prospects om over te stappen op onze dienstverlening.  

Ook zijn wij ons terdege bewust van de rol die onze organisatie in de maatschappij speelt. Samen met onze opdrachtgevers en partners zetten we alles op alles om de materialen en producten zo energiezuinig en duurzaam mogelijk te laten fabriceren of af te voeren. Met onze Glaszeker® totaaloplossingen voor woningcorporaties, gemeenten, retailketens en vastgoedbeheerders spelen we een vooraanstaande rol op het gebied van facilitair glasherstel. We onderscheiden ons door een combinatie van: 

• totale ontzorging

• efficiëntieverbetering

• grote marktkennis

• technische expertise en advisering

• kostenbeheersing

 

 

Ga naar boven